WTF?!

(VIDEO) Franjo Tuđman uskrsnuo i kandidirao se za predsjednika


OBJAVLJENO: 6.7.2019.


OBJAVLJENO: 6.7.2019.

WTF?!

(VIDEO) Franjo Tuđman uskrsnuo i kandidirao se za predsjednika

Franjo Tuđman, prvi predsjednik i utemeljitelj moderne hrvatske države uskrsnuo je prošloga tjedna kako bi najavio svoju kandidaturu za predsjednika RH. Na Dinamovom stadionu pozdravilo ga je razdragano mnoštvo koje je uzvikivalo: "Franjo! Franjo!".

Tuđman je naglasio kako je on izumio suverenizam, a sad se svakakvi vragovi i smušenjaci kite tim nazivom. Pogledajte kako je prokomentirao svoje protukandidate.

Ankete, međutim, ne daju Tuđmanu velike šanse. Mnoge generacije, rođene nakon 1990., ne znaju o kome je riječ.

"Čitala sam o njemu na Wikipediji i gledala neke njegove intervjue iz 1990-ih. Nisam oduševljena. Nije suverenist, uopće ne spominje problem imigranata. Ni Istanbulsku konvenciju, ni Marakeški sporazum. Ništa od toga njemu nije bitno", požalila nam se Ivona (20) iz Zagreba.

"Tko je taj čovjek, po čemu je on uopće bitan? Je li snimio neku domoljubnu pjesmu? Nije. Je li bio premijer? Nije. Nema nikakvog iskustva, ni u vladi ni u Saboru, ni u pravosuđu, ni na estradi. Ne vjerujem da je dovoljno velik domoljub u odnosu na ostale kandidate", rekao nam je Šime (45) iz Zadra, po zanimaju branitelj.

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju. Ne nasjedajte na bezobrazne dezinformacije koje vam namjerno serviraju ovakvi satirički portali.

Teme

Čitatelji su ocijenili: WTF?!

Pročitajte i ovo

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA