WTF?!

Iznajmljivači otkrili uzrok loše sezone: Krivo je more!


OBJAVLJENO: 11.7.2019.


OBJAVLJENO: 11.7.2019.

WTF?!

Iznajmljivači otkrili uzrok loše sezone: Krivo je more!

Ova turistička sezona već sada se može smatrati potpunim podbačajem, složni su iznajmljivači, ugostitelji i hotelijeri na Jadranu. Nema više gužvi na kakve su navikli, što je začudilo sve aktere jer su, kažu, poduzeli sve mjere da do toga ne dođe.

"Pretvorio sam podrum svoje kuće u apartman; šupu i garažu - sve apartmani! Auto parkiram ispred trgovačkog centra, samo da bih mogao iznajmljivati apartmane. Cijena je sitnica - 150 eura noćenje, all-inclusive s burekom za doručak. I ništa! Oglasio sam apartmane i na Bookingu, i na Airbnb-ju, nitko se ne javlja", požalio nam se Stipe iz Splita.

Njegov susjed Ante, koji također iznajmljuje 5 apartmana u sklopu svoje kuće i okućnice, nije prošao ništa bolje. "Prošle godine sam imao goste koji su bili glasni, puštali su glasnu muziku poslijepodne dok normalan narod odmara. Nisu nam dali mira, dolazili su kasno. Zato sam sada odredio pravila koja sam postavio na ulazu: nema hodanja po hodniku iza 22 sata, nema muzike. Mislio sam da ima normalnog svita koji će doći, ali ove godine ništa."

Nije pomoglo ni što je na agencijama, preko kojih je tražio goste, naglasio da ne smiju biti LGBT. Gradonačelnik, koji je postavio plakate s pravilima ponašanja za turiste, kaže da ipak zna tko je kriv za takav podbačaj u sezoni.

"Krivo je more. Ove godine je posebno varljivo, jeste li vidjeli? Malo oseka, malo plima. Sve se pomišalo. Normalno da turisti to ne vole, idu tamo gdje je more mirnije."

 

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju. Ne nasjedajte na bezobrazne dezinformacije koje vam namjerno serviraju ovakvi satirički portali.

Teme

Čitatelji su ocijenili: WTF?!

Pročitajte i ovo

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA