SPETAKL!

Obersnel nokautiran nakon verbalnog sukoba s američkom turisticom


OBJAVLJENO: 13.7.2019.


OBJAVLJENO: 13.7.2019.

SPETAKL!

Obersnel nokautiran nakon verbalnog sukoba s američkom turisticom

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel završio je u bolnici na šivanju nakon kratkog sukoba koji se dogodio jutros u Rijeci. Policija zasad ne izlazi s puno informacija, samo da je riječ o verbalnom i fizičkom napadu pri čemu je jedna osoba ozlijeđena.

"Nakon kratkog verbalnog sukoba oko kišobrana i štikli, ženska osoba je nokautirala muškarca koji se momentalno našao na podu, bez svijesti. Prolaznici su ostali u šoku. Hitna pomoć je brzo došla, a zatim i policija. Ženska osoba je povedena na ispitivanje i daljnju kriminalističku obradu", izvijestila je PU primorsko-goranska.

Riječanin koji je svjedočio ovom nemilom događaju, ispričao nam je kako je vjerojatno riječ o Fallon Fox, transrodnoj MMA boksačici koja se u Hrvatskoj nalazi na ljetovanju. To nam je potvrdio i Vojko O. kada je izašao iz kome.

"Bio je to dan kao i obično. Bio sam na ulici i ugledao tu ženu, odnosno bio sam siguran da je žensko pa sam joj rekao ono što i inače kažem ženama - kao, što se tako ponaša, zar je nije sram, je li opet na previsokim štiklama i te stvari, znate.

Obično ne bude nikakvih većih problema. Naljute se, onda moj Forum žena napiše nekakvu ispriku gdje se one, kao, ograđuju od moga ponašanja i to je to. Primijetio sam i da drži kišobran pa sam joj ga istrgnuo iz ruke.

Ali onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano, nešto što ni u najgoroj noćnoj mori ne bih sanjao. Nije se uplašila, nije vikala, nije bježala...nego me udarila svom snagom. Nakon toga više ništa ne znam. Pao sam u nesvijest."

Kaže da je tada osjetio "snagu muškarca" i da će odsad paziti kako će se odnositi prema ženama jer, eto - nikad ne znaš što se iza ženske fasade može kriti.

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Služi za šalu na račun javnih politika i loših ideologija, ništa više. Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju.

Teme

Čitatelji su ocijenili: Spetakl!

Pročitajte i ovo

HND objavio natječaj za izbor kovid-redara godine
Država treba snažnije subvencionirati domaći soj koronavirusa
Tvrdio da korona postoji pa se zarazio
Papak: Hrvatska blizu postizanja mentaliteta krda
Od sutra na snazi nova epidemiološka mjera: pravo prve bračne noći sa Šostarom
HDZ: Pokrenut ćemo web servis za spajanje samaca i otvoriti 20.000 radnih mjesta u pornoindustriji

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed
|