Glasnović osniva udrugu hrvatskih generala za povratak SFRJ


OBJAVLJENO: 15.7.2019.


OBJAVLJENO: 15.7.2019.

Glasnović osniva udrugu hrvatskih generala za povratak SFRJ

Željko Glasnović, hrvatski vojni general i saborski zastupnik stranke NHR, poznat je po napadima na "jugozomboide", kako voli nazivati ljude koji nostalgično gledaju na bivši komunistički režim. Međutim, naš Glasnović je nedavno potpuno promijenio politiku i počeo zagovarati povratak bivšeg režima.

"Bivša država zapravo uopće nije bila tako loša. Evo, pogledajte, na primjer, kako su štitili svoje granice. Vojska je bila na straži duž jugoslavenske granice, ni muha nije mogla proći!

A danas? Što smo dobili izlaskom iz Jugoslavije i odbacivanjem komunizma? Više nema vojske na granici. Vidite kako migranti prolaze kroz našu zemlju, šeću se kako hoće. Toga u Jugoslaviji ne bi bilo!"

Nakon što je pozvao na povratak jugoslavenskog režima zaštite granica, istaknuo je da to nije model kakav je imala samo Jugoslavija. Slično je bilo i u SSSR-u, Istočnoj Njemačkoj i nekim drugim zemljama, a Sjeverna Koreja i dan-danas prakticira vojsku duž svoje granice.

"Dakle, ovdje se ne radi o povratku Jugoslavije, nego pravog komunističkog sustava u kojem se znao red i partija je određivala tko smije, a tko ne smije pisati u medijima, raditi u javnoj službi i slično. A ne kao sada, da svaka šuša i jugozomboid piše što hoće", zagrmio je Glasnović u Saboru.

Najavio je i da poziva druge hrvatske generale te će osnovati novu udrugu "Hrvatski generali za povratak SFRJ". Nakon zahtjeva za jugozomboidnim modelom čuvanja granica, uputit će i zahtjev za povratkom samoupravnog socijalizma.

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju. Ne nasjedajte na bezobrazne dezinformacije koje vam namjerno serviraju ovakvi satirički portali.

Teme

Pročitajte i ovo

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA