SPETAKL!

Aktivisti promijenili stav o polarnim medvjedima kad su otkrili da su bijeli hetero mužjaci


OBJAVLJENO: 26.10.2019.


OBJAVLJENO: 26.10.2019.

SPETAKL!

Aktivisti promijenili stav o polarnim medvjedima kad su otkrili da su bijeli hetero mužjaci

Polarni medvjedi su sami krivi za svoje izumiranje, rezultat je najnovijeg istraživanja koje su proveli Rachel Arshad sa ženskih studija Sveučilišta Berkeley i Tim Shemale, ekolog iz Nizozemske. Naime, došli su do saznanja da su polarni medvjedi "suviše bijeli", a među njima vlada patrijarhat jer mužjaci dominiraju.

"Zbog svoje 100-postotne bjelosti i organizacije patrijarhalnog društva, polarni medvjedi su se sami doveli u takvu situaciju", zaključuje se u članku objavljenom u National Geographicsu.

Jelena Veljača, hrvatska starleta i aktivistica za suzbijanje bijelih hetero muškaraca pozdravila je ove rezultate. "Oni su bijeli, hetero i u 50 posto slučajeva mužjaci. Nalaze se na poziciji moći, ne mogu razumjeti kako je drugim životinjama", odbrusila je Veljača na pitanje Stankovića brine li o stanju polarnih medvjeda zbog klimatskih promjena.

Portal Faktograf je provjerio istinitost vlastitog članka i zaključio da u njemu uopće nema istine. "Sada, kada imamo saznanja da su bijeli hetero mužjaci, možemo sa sigurnošću reći da to nije ugrožena vrsta."

 

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Služi za šalu na račun javnih politika i loših ideologija, ništa više. Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju.

Teme

Čitatelji su ocijenili: Spetakl!

Pročitajte i ovo

HND objavio natječaj za izbor kovid-redara godine
Država treba snažnije subvencionirati domaći soj koronavirusa
Tvrdio da korona postoji pa se zarazio
Papak: Hrvatska blizu postizanja mentaliteta krda
Od sutra na snazi nova epidemiološka mjera: pravo prve bračne noći sa Šostarom
HDZ: Pokrenut ćemo web servis za spajanje samaca i otvoriti 20.000 radnih mjesta u pornoindustriji

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed
|