SPETAKL!

Nakon što ih ubiju morfijem, Šveđani peku svoje starce na ražnju


OBJAVLJENO: 9.5.2020.


OBJAVLJENO: 9.5.2020.

SPETAKL!

Nakon što ih ubiju morfijem, Šveđani peku svoje starce na ražnju

Hrvatski znanstvenik Vigor Grudan u 164. nastavku svoje kolumne "KARANTENA WUHAN" u Večernjem listu otkrio je nove pojedinosti o nemilim događanjima u Švedskoj koja se totalno povampirila otkad je švedska vlada osudila građane na slobodu.

"U ranijim kolumnama o Švedskoj sam spomenuo da kolaju čudne priče, ali nisam htio ići u detalje jer informacije nisu bile provjerene. Ali kolege novinari iz Večernjeg lista su ih provjerili i, nažalost, istina je. Nakon što ih ubiju uvaljujući im morfij umjesto kisika, Šveđani stavljaju svoje starce na ražanj kako bi ih ispekli i potom - pojeli! Štede čak i na soli.

Stvarno šokantno! Pitam vas sad, kakva je to država koja to radi? I kakvi su to (neo)liberali u Hrvatskoj koji ih podržavaju?", upitao je prof. Grudan.

Novinari Večernjeg lista objavili su razgovor sa Šveđaninom koji im je potvrdio da je ta priča zaista istinita. Dr. Jekyll, obiteljski liječnik iz Gothenburga, odlučio je stati na put švedskim vlastima koje odobravaju ovakvu nehumanu praksu. Dobio je videoporuku jednog mesara koji nije mogao vjerovati da država preporučuje da se za ražanj koristi jeftinija sol.

"Nitko ovdje o tome ne govori, na snazi je zavjera šutnje. Ali ja ću tome stati na kraj i cijeli svijet treba znati što se u Švedskoj događa! Moramo spasiti naše starije građane od genocida! Uplatite na moj žiroračun da ova priča dođe u svijet", napisao je dr. Jekyll na Facebooku.


Dr. Jekyll

Prof. Grudan je pozvao Hrvate da ne budu kao Šveđani i da slušaju svoj Stožer kako bismo izbjegli švedski scenarij. Ostanite doma, spasite živote!

 

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Služi za šalu na račun javnih politika i loših ideologija, ništa više. Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju.

Teme

Čitatelji su ocijenili: Spetakl!

Pročitajte i ovo

HND objavio natječaj za izbor kovid-redara godine
Država treba snažnije subvencionirati domaći soj koronavirusa
Tvrdio da korona postoji pa se zarazio
Papak: Hrvatska blizu postizanja mentaliteta krda
Od sutra na snazi nova epidemiološka mjera: pravo prve bračne noći sa Šostarom
HDZ: Pokrenut ćemo web servis za spajanje samaca i otvoriti 20.000 radnih mjesta u pornoindustriji

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed
|