SPETAKL!

Od sutra na snazi nova epidemiološka mjera: pravo prve bračne noći sa Šostarom


OBJAVLJENO: 11.10.2020.


OBJAVLJENO: 11.10.2020.

SPETAKL!

Od sutra na snazi nova epidemiološka mjera: pravo prve bračne noći sa Šostarom

Broj slučajeva u Zagrebu u konstantnom je porastu i nešto se mora učiniti. Jučer je zabilježeno preko 200 novih slučajeva.

Dr. Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" rekao je u Dnevniku HRT-a da se nešto mora učiniti. Predložio je mjeru prve bračne noći.

"Posebno je zabrinjavajuće širenje zaraze među mladima. Kad izađem petkom i subotom u noćni klub, vidim tamo puno mladih koji se zabavljaju. A mene izbjegavaju, to nije fer", izjavio je Šostar.

Da bi se tome stalo na kraj, predložit će Stožeru novu mjeru: ustupanje prava prve bračne noći ravnatelju NZJZ-a.

"Vidjeli smo po primjerima diljem Europe kako je ta mjera uspješna - od Španjolske, Italije, Švedske, Finske...Zašto ne bi tako moglo i kod nas?"

Nakon sinoćnjeg Šostarovog gostovanja u Dnevniku HRT-a, svi hrvatski mediji, udruženi pod imenom "Zajedno za Stožer" ukazuju na probleme koji bi mogli nastati. Naime, neki parovi bi mogli zatajiti državi da žive skupa samo da bi izbjegli ovu mjeru. Novinari pozivaju nadležne institucije da istraže takve parove i uvedu kazne, a građane da prijave policiji ako saznaju za takvo bioterorističko djelovanje.

"Bitno je biti svjestan, odgovoran i razumjeti da izbjegavanje mjere prava prve bračne noći znači direktno dovođenje u opasnost zdravlja i života drugih", upozorava Koronka Jureško, novinarka Jutarnjeg lista.

 

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju. Ne nasjedajte na bezobrazne dezinformacije koje vam namjerno serviraju ovakvi satirički portali.

Teme

Čitatelji su ocijenili: Spetakl!

Pročitajte i ovo

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA