SPETAKL!

Papak: Hrvatska blizu postizanja mentaliteta krda


OBJAVLJENO: 16.10.2020. FOTO: HRT


OBJAVLJENO: 16.10.2020. FOTO: HRT

SPETAKL!

Papak: Hrvatska blizu postizanja mentaliteta krda

Krunoslav Papak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, objavio je senzacionalne rezultate najnovijeg istraživanja koje je napravio Institut dr. Franjo Tuđman.

"Seratorsko istraživanje pokazuje da je od ožujka i prve lažne vijesti objavljene u medijima do danas dezinformiranjem zaraženo 86 posto stanovništva RH.

To znači, još nam nedostaje samo malo lažnih vijesti i Hrvatska će postići mentalitet krda. Moja optimistična procjena je da će to biti prije Božića kad će u doticaj s dezinformiranjem i obmanama doći preko 90 posto stanovništva", rekao je primarijus Papak.

Mentalitet krda omogućit će nam još bolju i efikasniju borbu protiv pluralizma i različitosti, u koju su se već aktivno uključile sve nevladine udruge.

"Napokon jedna pozitivna i optimistična najava koja će Hrvatsku staviti na sam vrh svjetskih ljestvica monotonije i jednoumlja", objavio je GONG.

Za mentalitet krda zainteresirali su se i svjetski mediji koji će na hrvatskom primjeru učiti kako primijeniti ovaj naš model i u njihovim državama.

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju. Ne nasjedajte na bezobrazne dezinformacije koje vam namjerno serviraju ovakvi satirički portali.

Teme

Čitatelji su ocijenili: Spetakl!

Pročitajte i ovo

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA