Tvrdio da korona postoji pa se zarazio


OBJAVLJENO: 5.12.2020. FOTO: Gov.hr


OBJAVLJENO: 5.12.2020. FOTO: Gov.hr

Tvrdio da korona postoji pa se zarazio

Teorije zavjere se od početka koronakrize šire poput munje. Iz krugova koji su tvrdili da je Zemlja okrugla sada se sve češće čuje jedna još luđa teza - kako koronavirus postoji.

Je li riječ o karmi ili tek pukoj slučajnosti, ponekad se sudbina poigra pa teoretičari zavjere postanu sami žrtve svojih opasnih rabota. Najnoviji takav slučaj imamo u Zagrebu, gdje je izvjesni Andrej P., koji je ranije bio jedan od glasnijih afirmatora korone, obolio od korone.

"Korona postoji, uvjeren sam u to, a trebate biti i vi", tvrdio je još nedavno. Sudbina ga je sustigla pa je prije par dana objavio na Twitteru kako je pozitivan na koronavirus.

Problem širenja teorija zavjere, poput one da koronavirus zaista postoji, sve je češća tema Vlade i znanstvenika koji pokušavaju naći način kako riješiti taj problem. Da Andrej P. nije imao mogućnost preko društvenih mreža širiti takve opasne teze o koroni, sada bi bio zdrav.

Ministri i Znanstveni savjet Vlade RH složni su u stavu da teorije zavjere treba zaustaviti pod svaku cijenu kako bismo spasili nevine živote jer još je puno Andreja vani koji i dalje, usprkos svim dokazima i izjavama znanstvenika, vjeruju da koronavirus postoji.

 

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju. Ne nasjedajte na bezobrazne dezinformacije koje vam namjerno serviraju ovakvi satirički portali.

Teme

Pročitajte i ovo

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA