Tvrdio da korona postoji pa se zarazio


OBJAVLJENO: 5.12.2020. FOTO: Gov.hr


OBJAVLJENO: 5.12.2020. FOTO: Gov.hr

Tvrdio da korona postoji pa se zarazio

Teorije zavjere se od početka koronakrize šire poput munje. Iz krugova koji su tvrdili da je Zemlja okrugla sada se sve češće čuje jedna još luđa teza - kako koronavirus postoji.

Je li riječ o karmi ili tek pukoj slučajnosti, ponekad se sudbina poigra pa teoretičari zavjere postanu sami žrtve svojih opasnih rabota. Najnoviji takav slučaj imamo u Zagrebu, gdje je izvjesni Andrej P., koji je ranije bio jedan od glasnijih afirmatora korone, obolio od korone.

"Korona postoji, uvjeren sam u to, a trebate biti i vi", tvrdio je još nedavno. Sudbina ga je sustigla pa je prije par dana objavio na Twitteru kako je pozitivan na koronavirus.

Problem širenja teorija zavjere, poput one da koronavirus zaista postoji, sve je češća tema Vlade i znanstvenika koji pokušavaju naći način kako riješiti taj problem. Da Andrej P. nije imao mogućnost preko društvenih mreža širiti takve opasne teze o koroni, sada bi bio zdrav.

Ministri i Znanstveni savjet Vlade RH složni su u stavu da teorije zavjere treba zaustaviti pod svaku cijenu kako bismo spasili nevine živote jer još je puno Andreja vani koji i dalje, usprkos svim dokazima i izjavama znanstvenika, vjeruju da koronavirus postoji.

 

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Služi za šalu na račun javnih politika i loših ideologija, ništa više. Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju.

Teme

Pročitajte i ovo

HND objavio natječaj za izbor kovid-redara godine
Papak: Hrvatska blizu postizanja mentaliteta krda
HDZ: Pokrenut ćemo web servis za spajanje samaca i otvoriti 20.000 radnih mjesta u pornoindustriji
Nakon što ih ubiju morfijem, Šveđani peku svoje starce na ražnju
Petrov za zabranu rada nedjeljom: ʼI svećenici trebaju dan za odmorʼ
Aktivisti promijenili stav o polarnim medvjedima kad su otkrili da su bijeli hetero mužjaci

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed
|