WTF?!

Kolinda odustala od predsjedničke kandidature zbog posla u Europskoj komisiji


OBJAVLJENO: 27.6.2019. FOTO: Predsjednica.hr


OBJAVLJENO: 27.6.2019. FOTO: Predsjednica.hr

WTF?!

Kolinda odustala od predsjedničke kandidature zbog posla u Europskoj komisiji

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je da neće tražiti novi mandat jer je dobila drugi posao.

"Nisam htjela ranije o tome pričati, ali evo, sad je službeno pa možemo reći. Da, izabrana sam na prestižnu funkciju tajnice Ureda za kontrolu i reguliranje preparata za mršavljenje Europske komisije u Bruxellesu. Mogu reći da je to veliki uspjeh i veselim se izazovima na novom radnom mjestu. Moram samo pričekati izbore i završetak mandata pa idem", rekla je predsjednica.

Tako se predsjednica Grabar-Kitarović priključila stotinama tisuća drugih građana koji su napustili Hrvatsku zbog posla. Kaže da jedva čeka otići iz Hrvatske jer je ova zemlja "puna korupcije, a plaće su preniske" pa nije imala drugi izbor nego potražiti bolji posao u inozemstvu.

"Ipak, Hrvatsku volim i nadam se da ću se u mirovini vratiti", zaključuje.

Predsjednici Grabar-Kitarović cijelog dana stižu čestitke od njenih dojučerašnjih kolega iz hrvatske politike. Građani su je obasuli pohvalama i čestitkama, ponosni što je hrvatska predsjednica izabrana na jednu tako važnu funkciju. Za sutra je najavljen veliki Thompsonov koncert na Trgu bana Jelačića na kojem se očekuje najmanje 500.000 ljudi u čast najvećem dostignuću hrvatske predsjednice.

 

PAŽNJA! Ovo je satira; fake news! Svi likovi su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnim osobama. Fotografije služe samo za ilustraciju. Ne nasjedajte na bezobrazne dezinformacije koje vam namjerno serviraju ovakvi satirički portali.

Teme

Čitatelji su ocijenili: WTF?!

Pročitajte i ovo

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA