Guske u magli

Uvjeti korištenja

1. Guske u magli je sitirični portal.

Služi isključivo za šalu i zabavu. Sve priče na njemu su izmišljene, a svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama iz javnog života je slučajna. Ponekad crpimo inspiraciju iz političara i drugih javnih osoba, ali u svojim objavama dovodimo stvari do apsurda kako bismo ukazali na određene probleme u društvu.

2. Guske u magli koriste kolačiće

Kako bi poboljšale vaše iskustvo na ovim stranicama, Guske u magli pohranjuju privremene kolačiće u korisnička računala - isključivo uz Vaš pristanak. Naši kolačići su potpuno bezopasni za vaš uređaj i ne prate vaše surfanje na internetu, nego služe samo za bolju preglednost ovih stranica. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem uređaju, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku (postavke >> privatnost >> povijest/kolačići), no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića.

Kolačići stranice Guske u magli

Svojim korisnicima ubacujemo sljedeće kolačiće:
- kolačić kol - ubacuje se kad korisnik klikne "prihvaćam" i pohranjuje se na 3 mjeseca. Služi da se ne bi obavijest o kolačićima stalno otvarala, već samo dok ne prihvati kolačiće,
- kolačić ocj + ID članka - prilikom ocjenjivanja članka,
- kolačić ocj1 - prilikom ocjenjivanja članka, traje 2 minute,

Kolačići treće strane

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics. O njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics - zaštita privatnosti.

Za više informacija možete nam se obratiti na e-mail adresu info@guskeumagli.com i odgovorit ćemo u razumnom roku.

Pratite nas:

Guske u magli na Facebooku
Guske u magli na Twitteru
Guske u magli RSS feed

UVJETI KORIŠTENJA